VI. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia

Az immár hagyománnyá vált Konferencia újra megrendezésre kerül Budapesten, a megszokott helyszínen.

A szakmakultúra legfőbb törekvése a munka elvégzése, az erőforrások e célhoz rendelése. Ezek az erőforrások a feladat elvégzéséhez szükséges személyek, eljárások, módszerek, technológiák. Ezekről az eljárásokról, módszerekről, technológiákról szóló előadásokkal kívánjuk a konferencia résztvevőit támogatni munkájukban az alábbi témakörökben, elsőként plenáris előadások, majd azt követően két vagy három szakmai szekció keretében.

Számítunk az iparvállalatok szakembereinek részvételére és előadásaira, a hazai iparban befektető külföldi cégek K+F eredményeinek bemutatására. Várjuk a gépészettel és rokon szakmákkal (ipariforma tervezés, méréstechnika, anyagvizsgálat) foglalkozó cégek, egyetemi tanszékek részvételét is konferenciánkon. Többek között az alábbi témakörökben várunk előadásokat, kutatási eredmény-besázmolókat, kutatóktól, gyakorlati szakemberektől, oktatóktól 20 perc terjedelemben:

  • Géptervezés, gépgyártás, termékfejlesztés, innováció
  • Egyedi berendezések, célgépek
  • Értékelemzés, költségcsökkentés, értéktervezés, informatikai fejlesztése
  • Mérés, anyagvizsgálat, kísérlet és eszközei
  • Automatizálás, mechatronika

További témakörök és részletes információk a Konferencia Meghívóban érhetők el, a jelentkezési lap innen tölthető le, az előadások formai követelménye pedig innen.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!