Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021.

Első alkalommal kerül meghirdetésre a Magyar Ipari Célgép Nagydíj

A GTE a Chemplex Kft-vel együttműködve meghirdeti a Magyar Ipari Célgép Nagydíjat, a gépipar felpezsdítése, a szakemberek bevonása és mozgósítása, valamint a szakmakultúra erősítése érdekében. Valljuk, hogy a hazai gépészmérnököknek szükségük van az összefogásra. A Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2021 versenyt annak érdekében hirdetjük meg, hogy felhívjuk a figyelmet a szektor fontosságára, értékhozzáadó képességére és az ipari termelésben betöltött szerepére.

Lehetőség nyílik arra, hogy 2021-ben célgépépítőként, tervezőmérnökként, gépgyártóként egy kattintással ismertté válhasson: bemutathatja kiváló gépét úgy, hogy számos szakmai érdeklődőt elér, vagy – ha még nincsen készen – annak tervét az iparági szereplők, gyakorló vállalati szakemberek és/vagy egyetemi oktatók kutatók számára.

Célunk, hogy ha Ön géptervező vagy gépgyártó és úgy dönt, hogy benevez erre a versenyre, legyen széles körben ismert, további piaci és értékesítési lehetőségek nyíljanak Ön előtt. A kategórianyerteseket értékes díjakkal jutalmazzuk.

További információk és nevezés: http://www.gepedvanhozza.hu

Örülünk, ha pályázóként, esetleg szponzorként, kiállítóként köszönthetjük a rendezvényen.

Az esemény elérhető a Facebook-on is: https://fb.me/e/WtYnpHAZ Érdemes ezt követni, mert több aktuális információt, hírt azonnal közlünk. Ha az Ön számára is érdekes és fontos ez a kezdeményezés, akkor szívesen vesszük, ha bejelöli, megosztja, lájkolja.

Az esemény sajtónyilvános anyagát itt találják meg.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!