MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás-együttes

A koronavírus járvány miatt az eredetileg májusra tervezett időpont megváltozott.

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) 2021. március 15-ig meghosszabbításra kerültek, ezért a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás-együttes eredetileg meghirdetett májusi időpontban történő megrendezhetősége bizonytalanná vált. 

A Hungexpo Zrt. vezetősége a jelenlegi helyzetet mérlegelve, a kiállítók érdekeit is szem előtt tartva, a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 15-18.

Bízunk benne, hogy ebben az új időpontban már meg tudják rendezni Magyarország legjelentősebb ipari üzleti eseményét és találkozóját. Az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át.

Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követik az érvényben lévő intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgálják a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látják biztosítottnak a megrendezés feltételeit vagy a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás-együttes megszokott magas színvonalát, akkor további halasztást nem terveznek, az idei évben fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szerveznek.

 

Amennyiben kérdése van a kiállítással kapcsolatban, keresse a Hungexpo munkatársait!

Jó egészséget, sikeres üzletmenetet kívánunk!

Üdvözlettel:

Gépipari Tudományos Egyesület

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!