51. Autóbusz Szakértői Tanácskozás

2021-ben ismét Busztanácskozást szervezünk, ezúttal új helyszínen, a négycsillagos Hotel Anna Budapest konferenciatermében tartjuk rendezvényünket október 14-én.

A Gépipari Tudományos Egyesület (GTE), a Magyar Buszgyártók Szövetségével (MABUSZ) közösen, folytatva a fél évszázados hagyományt, 2021. október 14-én megrendezi az

51. Autóbusz Szakértői Tanácskozást.

A rendezvény helyszíne a négycsillagos Hotel Anna Budapest, ahol igény esetén szállás is biztosítható. Megközelítés a Bartók Béla út felől, a Thallóczy Lajos úton történhet.

A rendezvény iránti nagy szakmai igényt és várakozást mutatja, hogy az előadást vállaló kormányzati és szakági vezetők, gyártó és értékesítő vállalatok, fejlesztők számos, az átalakuló autóbusz közlekedéssel és technológiával kapcsolatos előadásra vállalkoztak. A mellékelt előzetes program szerint a Tanácskozás fő témái: az autóbusz park korszerűsítése, az elektromos hajtás és az elektronikus vezérlés megjelenése, elterjedése. A Tanácskozás nem titkolt célja – a hagyományoknak megfelelően, túl a személyes találkozások lehetőségén – a szakma felkészítése a változások sikeres fogadására.

A mellékelt program előzetes egyeztetéseket követően alakult ki. Ezzel együtt kisebb változtatások nem kizártak. A végleges programot minden jelentkezőnek megküldjük.

A Tanácskozásra – az eddig beérkezett jelentkezéseken túl – a mellékelt jelentkezési lap szerint lehet regisztrálni. A regisztrációt a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, az esetleges járványügyi korlátozások figyelembevételével.

A jelentkezéseket a sikeres lebonyolítás érdekében 2021. szeptember 28-ig kérjük megküldeni.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!