41. Balatoni Ankét, Siófok

Idén november 18-20. között, 41. alkalommal rendezzük meg a Balatoni Ankétot, a nyomástartó rendszerekkel foglalkozó szakemberek éves találkozóját.

A GTE Százhalombattai Területi Szervezete és a Magyar Hegesztési Egyesület, mint társszervező 2021-ben is megrendezi, hagyományos formában, az őszi Balatoni (korábbi nevén Csopaki) Ankétját.

A tudományok legújabb eredményeinek hasznosítási lehetősége a nyomástartó rendszerek gyártása, javítása, karbantartása, vizsgálata területén

címmel

Az idei ankéton a napi aktualitások mellett a tudomány mindhárom nagy tudományterületének, az élőtermészet-tudományok, az élettelentermészet-tudományok és a humán tudományok új eredményeinek alkalmazhatóságával szeretnénk foglalkozni. A kutatások, különösen az alapkutatások eredményei lassan kerülnek át a gyakorlatba. Ha azonban közelebb hozzuk az ipar problémáit a kutatási eredményekhez, akkor ezek az eredmények hamarabb hasznosulhatnak. Természetesen idén is foglalkozunk a jogi szabályozás és a szabványosítás kérdéseivel, melyek nélkül nem lehet meghozni műszaki döntéseket.

Az ankét továbbképzésként való elfogadtatása a Magyar Mérnöki Kamaránál folyamatban van.

Részletes felhívásunkat itt, a jelentkezési lapot itt töltheti le.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!