Őszi rendezvényeink

2022. őszén 6 különböző szakterület egy-egy konferenciáját szervezzük meg, melyre várunk minden érdeklődőt.

A GTE 2022. őszi rendezvényei:

  • 2022. szeptember 5-8. – 12. Nemzetközi Vasútijármű Forgóváz és Futómű Konferencia (BOGIE’22), Budapest: a Gördülőanyag Szakosztály három évenkénti rendezvénye, amelyre a Nemzetközi Tudományos Bizottság 40 szóbeli és 20 poszter előadást választ ki a beérkező témajavaslatok közül
    Részletek és regisztráció
  • 2022. szeptember 29. – VII. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia, Budapest: a Konstrukciós Szakosztály rendezvénye, amelynek idén a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Kft. ad otthont, lehetővé téve, hogy a résztvevők az előadásokon túl a gyárban alkalmazott korszerű technológiákat is megismerjék.
    Részletek és regisztráció
  • 2022. október 19. – 52. Autóbusz Szakértői Tanácskozás, Zsámbék (DrivingCamp vezetési pálya): a Gépjármű Szakosztály rendezvénye a Magyar Buszgyártók Szövetsége támogatásával. A Tanácskozás fókuszában az új autóbusz konstrukciók, valamint a nem hagyományos, környezetkímélő autóbusz hajtási rendszerek állnak. A helyszín lehetőséget biztosít autóbuszok bemutatására, próbajáratára.
    Részletek és regisztráció
  • 2022. november 3-4. – Géptervezők és Termékfejlesztők XXXVIII. Országos Szemináriuma, Miskolc: A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezet és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Akadémiai Bizottság közös rendezvénye hagyományosan a műszaki felsőoktatás és az ipar szakembereinek találkozója, amely az új kutatási eredményeket állítja központba.
    Részletek hamarosan a Miskolci Egyetem Gép- és Terméktervezési Intézet honlapján.
  • 2022. november 17-19. – 42. Balatoni ankét, Siófok: a Százhalombattai szervezet évente megtartott rendezvénye a nyomástartó edények témakörében a legnagyobb hazai rendezvény és egyben továbbképzési fórum is. Az iparpolitikai törekvések bemutatásán túl témája a nyomástartó edények gyártása, vizsgálata, karbantartása.
    Részletek és regisztráció
  • 2022. november 30 – december 01. – 25. Gyártás Konferencia, Szombathely: a konferencia a Gyártási rendszerek szakosztály és a Vas megye – Szombathelyi szervezet közös rendezvénye, amelynek az ELTE Savaria Műszaki Intézet ad otthont. A szervezők a nemzetközi részvétel mellett súlyt fektetnek a Nyugat-magyarországi régió műszaki-tudományos és ipari tevékenységének bemutatására.
    Részletek és regisztráció

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!