Logisztikai szakosztályunk 2024. évi rendezvénye Lillafüreden

Logisztikai szakosztályunk 2024. április 22-24. között, Lillafüreden rendezi meg a Kelet-Európai Logisztikai Konferenciát.

Tisztelt Kolléga!

 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy meghívhatjuk Önt a Central European Conference on Logistics 2024 (CECOL 2024) konferenciára, amely 2024. április 22-24 között a Hotel Palota**** Lillafüredben kerül megrendezésre. Ezen konferencia a Gépipari Tudományos Egyesület Logisztikai Szakosztálya, valamint a Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete közös szervezésében valósul meg.

Az esemény keretében ünnepeljük a logisztika oktatásának és kutatásának 40 éves évfordulóját a Miskolci Egyetemen, amely alkalomból hívjuk, illetve várjuk valamennyi oktatási, kutatási partnerünk, valamint a logisztika újdonságai iránt érdeklődők részvételét. Az esemény kiváló alkalmat teremt a logisztika területén tevékenykedő szakemberek számára új szakmai kapcsolatok kialakítására, elért kutatási eredmények bemutatására, valamint a tapasztalatcserére egyaránt.

Az előadásokhoz kapcsolódóan lehetőséget biztosítunk publikációk beküldésére, amelyeket a bírálati folyamatot követően a Springer kiadó is értékelni fog, így azok kedvező értékelés esetén valamely a SCOPUS által indexált könyvsorozatban pl. a Lecture Notes In Logistcs jelennek majd meg. Azon lektorált publikációk, amelyek nem feleltek meg a szigorú minőségi kritériumoknak, az „Advanced Logistics Systems – Theory and Practice” című nemzetközi folyóiratban kerülnek publikálásra.

A konferenciával kapcsolatos további információk a https://cecol.uni-miskolc.hu/ honlapon érhetők el.

A konferencia hivatalos nyelve az angol és a német, ugyanakkor igény esetén szinkrontolmácsot biztosítunk.

A konferenciára való regisztrálás, valamint kedvezményes szállásfoglalás határideje: 2024. január 31. (konferencia regisztráció: https://forms.gle/kYUQgPLMZ8yP6sWU8/ ; szállásfoglalás: https://forms.gle/6PM4oy1dHXAU9rVp7/).

Amennyiben a konferenciát szponzorként (főszponzor, konferencia szponzor, szekció szponzor) is támogatni kívánja, úgy ezt kérem jelezze a cecol@gteportal.eu e-mail címen, melyet követően megküldjük Önnek szponzorációs ajánlatunkat.

 

Bízunk benne, hogy elfogadja meghívásunkat és a konferencia résztvevői között köszönthetjük Lillafüreden a Hotel Palotában.

 

A Szervezőbizottság és a Nemzetközi tudományos bizottság nevében,

 

Prof. Dr. Tamás Péter s.k.

egyetemi tanár

a szervezőbizottság elnöke

 

Prof. Dr. Illés Béla s.k.

egyetemi tanár

a nemzetközi tudományos bizottság elnöke

 

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!