Kognitív mobilitási konferencia Budapesten

2022. október 12-13-án sikeresen megrendezésre került a Cognitive Mobility IEEE konferencia, amelyet a FISITA is patronált. A konferencián egy plenáris szekcióban és 6 szakmai szekcióban összesen 34 előadás került bemutatásra.

Az intelligens megoldások alkalmazása a járműiparban nem csak az önvezető autók terjedésének nyithat utat, de számtalan más módon is át fogja formálni a közlekedést, legyen szó akár az egyre megbízhatóbb vezetéssegítő rendszerek, akár a forgalmat optimalizáló közlekedési csomópontok fejlesztéséről. A világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója, a Bosch a szeptemberben megnyitott Budapesti Innovációs Kampuszán látta vendégül a világ első nemzetközi kognitív mobilitás konferenciáját, amelyen a fentiek mellett számtalan más példát is láthattunk rá, hogyan teszik biztonságosabbá és hatékonyabbá a közlekedést a fejlett technológiai megoldások.

A résztvevők és a szervezők a konferenciát sikeresnek ítélték meg, és 2023. október 18-19-én újra megrendezik, amelyre a felhívás itt elérhető.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!