Hulladékgazdálkodási Szakosztály létrehozása

Egyesületünk Országos Elnöksége – felismerve a környezetvédelem és a hozzá kapcsolódó hulladékgazdálkodás kiemelt nemzetgazdasági fontosságát – 2024 januárjában határozott a Hulladékgazdálkodási Szakosztály létrehozásáról és felhatalmazta Prof. Dr. Takács János Elnök urat, hogy a szakosztály létrehozását készítse elő.

A megalakítandó Hulladékgazdálkodási Szakosztály tagjai sorában szeretné tudni mindazon műszaki és gazdasági szakembereket, – leendő kollégáinkat – akik e nagy múltú egyesület keretén belül szeretnének szakmai fejlődésük és cégük, valamint egyéni érvényesülésük érdekében dolgozni.

A Gépipari Tudományos Egyesület és a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége (HOSZ) között megkötött Együttműködési Megállapodás biztos alapot fog szolgáltatni ahhoz, hogy a két szervezet szakmai törekvései, érdekérvényesítő képességének szinergikus hatása jelentősen hozzájáruljon a szervezetek tagjainak eredményes munkájához.

Amennyiben úgy érzi, hogy a lenti ismertető alapján szívesen csatlakozna a Hulladékgazdálkodási Szakosztály tagjaihoz, kérem, hogy csatlakozási szándékát jelezze a szakosztály szervezésével és vezetésével a GTE Elnöke által felkért kollégával, Dr. Fórián Istvánnal az istvan.forian@carrec.hu e-mail címen.

A Hulladékgazdálkodási Szakosztály toborzó levele

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!