24. Gyártás Konferencia Veszprémben

2021. október 29-30-án már 24. alkalommal került megrendezésre a Gyártás (Manufacturing) konferencia. A rendezvényt idén a Gépipari Tudományos Egyesület és a Pannon Egyetem közös szervezésében Veszprémben rendeztük meg. A nemzetközi konferencián hazánkból, valamint Közép-Európa országaiból vártuk a legújabb kutatási eredményeiket bemutatni kívánó oktatókat, kutatókat, PhD hallgatókat, ipari szakembereket. A kétnapos konferencián neves keynote előadók prezentációit követően párhuzamos szekciókban hallgathattuk meg a gépgyártástechnológia számos területének kutatási eredményeit, ipari megvalósításait. A konferencia lehetőséget adott továbbá a hazai kis- és középvállalkozások, multinacionális cégek számára kiállítói stand létrehozására, ipari bemutató tartására is, így a hazai és környékbeli országokból érkező szakemberek közvetlenül ismerhették meg az adott vállalkozás tevékenységét, termékeit, szolgáltatásait.

A konferencia tematikája lefedte a termékelőállítás teljes életciklusával kapcsolatos tervezési és gyártástervezési, az anyagtechnológiai és energetikai, a logisztikai és termelésmenedzsment, valamint az ipar 4.0 és digitális gyártástudományi területek kérdésköreit.

A konferenciára előadással, poszterrel, kiállítással, vagy részvevőként lehetett jelentkezni, nagyon kedvezményes díjak mellett. A konferencia nyelve magyar és angol. Az angol nyelven beadott előadásokhoz tartozó publikációk lektorálást követően a Hungarian Journal of Industry and Chemistry folyóiratban DOI számmal rendelkező folyóiratcikként jelentek meg.

A konferencia megnyitóját Dr. Takács János a GTE elnöke, Dr. Monostori László a SZTAKI igazgatója, a konferencia elnöke, illetve Dr. Navracsics Tibor a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke tartotta. 4 plenáris előadást követően párhuzamos szekciókban folytatódtak az előadások, melyek színvonalasak és érdekesek voltak.

A konferencia iránt a sajtó képviselői is érdeklődtek, cikkek jelentek meg többek között a Veszprémi Hírportálon és a Veszprém Megyei Hírportálon.

A konferencia teljes programja itt érhető el.

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!