52. Autóbusz Szakértői Tanácskozás előkészítése

Látva a hazai autóbuszpark megújulására irányuló, a kormányzat által is támogatott erőfeszítéseket és ebben a hazai autóbuszgyártásnak szánt kiemelt szerepet, a Gépjármű Szakosztály és a társrendező Magyar Autóbuszgyártók Szövetsége felvállalta a Busztanácskozás programjának bővítését. Ennek jegyében a Tanácskozást új helyszínen,

Zsámbékon, a DrivingCamp próbapályán

rendezzük meg 2022. október 19-én.

A helyszín lehetőséget biztosít az előadások megtartásán túl beltéri kiállításra és az autóbuszok kültéri bemutatására is, amire máris több előzetes jelentkező van.

A szakmai program középpontjában a hazai autóbusz-park megújulása, a hazai gyártók és az európai piac kínálata, valamint az elektromos hajtásra való átállás áll, bele értve az átállás által az infrastruktúrával és az üzemeltetéssel szemben támasztott követelményeket.

A szervezők az előzetes tájékoztatás és az igényfelmérés érdekében kiküldték az első körlevelet. Akik ennek alapján előzetesen bejelentik aktív részvételüket, azokkal a szervezők felveszik a kapcsolatot. A jelentkezési felhívás és az előzetes program kidolgozás alatt áll. Honlapunk a továbbiakban is közli az aktuális információkat.

Első körlevél

Támogassa a GTE-t
Adója 1%-ával!

A 75 éves múltra visszatekintő GTE elkötelezett
a magyar műszaki tudományok fejlesztése iránt.

Adószám:
19815682-2-42
kÖSZÖNJÜK!