email cím:
jelszó: regisztráció
elfelejtett jelszó

Vizsgaszervezés

BEVEZETŐ

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A Gépipari Tudományos Egyesület már több, mint fél évszázada alapvető feladatként végzi a szakmai ismeretek továbbadását konferenciákon és tanfolyamokon.

 

Egyesületünk a 18/2004. (V.28.) OM rendelettel Vizsgaszervezési jogosultságot kapott több mint 30 szakmában, így tanfolyamainkon mi adhatjuk ki az államilag elismert bizonyítványt, de más képzők számára is szervezhetünk szakképesítést adó (OKJ) vizsgát. A külföldi céges és egyéni munkavállalást segíti, hogy bizonyítványainkhoz nemzetközi érvényű, idegen nyelvű betétlapot adhatunk (EUROPASSS).

 

Rendelkezünk intézmény-akkreditációval, így szakképzettséget adó tanfolyamaink, és továbbképzéseink díja is levonható a munkáltatók által fizetett szakképzési hozzájárulásból.

 

Központi tanfolyamainkat Budán a Batthyány téri metróállomás mellett, csendes klimatizált tantermekben tartjuk, előadóink egyetemek, főiskolák, minisztériumok, szakhatóságok, nagy cégek gyakorlott szakemberei.

 

Bármelyik szakképesítő tanfolyamot megrendezzük kihelyezetten, ilynkor az ár megeyezésen alapul. Egyéni kívánság szerinti továbbképzések megszervezését is vállaljuk.

 

Várjuk jelentkezésüket, érdeklődésüket személyesen, telefonon, interneten:

 

Apostolide Gabriella oktatásszervező,

T.: 06-1-4570728; 06-1-457 0727; a.gabi@gteportal.eu


Honlapunk: http://www.gteportal.euVDI GEARS

11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAILWAY BOGIES AND RUNNING GEARS

10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAILWAY BOGIES AND RUNNING GEARS