email cím:
jelszó: regisztráció
elfelejtett jelszó

Ipari kapcsolataink

Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH)
www.nih.gov.hu
Innotéka Magazin
www.innoteka.hu
IDC Hungary
www.idchungary.hu
Iparfejlesztési Közalapítvány
www.ifka.hu

IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

IFKA Public Benefit Non-Profit Ltd. for the Development of Industry

Tel: +36 1 312 22 13

Mobil: +36 70 610 0230

HU-1062 Budapest, Andrássy út 100.

www.ifka.hu

IFKA ÁLLÁSHIRDETÉS!!!!

 

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft, értékelésekkel, vállalkozáspolitikai elemzésekkel foglalkozó tevékenységét, a két nagy gazdaságfejlesztési kiemelt projekt csapatát szeretnénk bővíteni. Szép és értelmes feladatok, korrekt fizetés. Az egyik projekt célja a hazai KKV-k ipar 4.0 és digitális érettségének, a másiknak a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalatok értékhozzáadó tevékenységének fokozása.

 

Keresünk
szenior szakmai munkatársat, aki 10+ év vezetői és/vagy fejlesztéspolitikai tapasztalattal, valamint kiépült piaci kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Fontos a kiváló tárgyalási és kommunikációs készség, kezdeményezőkészség, kreativitás, innovatív szemlélet, az önálló és felelősségteljes munkavégzés, valamint a nagyfokú terhelhetőség és magabiztosság. Előnyt jelent az angol nyelv tárgyalási szintű ismerete.

szenior/ junior szakmai munkatársat.  Fontos az angol nyelvismeret, fejlesztéspolitikai ismeret, piaci kapcsolatrendszer, kiváló kommunikációs készség, kezdeményezőkészség, kreativitás, innovatív szemlélet, az önálló és felelősségteljes munkavégzés, valamint a projektek koordinálásában szerzett tapasztalat és szervezői jártasság - lehetőség szerint közgazdasági /üzleti /nemzetközi végzettség.

szenior/ junior elemző, értékelő munkatársat, aki  szakpolitikai értékelési és elemzési tapasztalattal (vagy motivációval); angol nyelvismerettel; rendelkezik. Kvalitatív és/vagy kvantitatív elemzésekben jártas közgazdasági vagy rokon társadalomtudományi végzettségű embereket keresünk. Fontos a kiváló kommunikációs készség, kezdeményezőkészség, kreativitás, innovatív szemlélet, az önálló és felelősségteljes munkavégzés..

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket 2019.02.20-ig várjuk a hr@ifka.hu (Koltay Dóra) címre. 

 VDI GEARS

11TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAILWAY BOGIES AND RUNNING GEARS

10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAILWAY BOGIES AND RUNNING GEARS